Ajankohtaista

Uutisia

Ikkunaremontti
Tuet kohdentuvat suurituloisille ja pieniin remontteihin — tutkimushanke suosittaa muutoksia energia-avustukseen 21.3.2023
Nykymuotoinen energia-avustus ei kannusta perusteellisiin energiaremontteihin, käy ilmi Syken julkaisemasta tuoreesta tiedotteesta. Tutkimuksen perusteella pieneen korjaukseen on saatu suhteellisesti jopa kaksi kertaa enemmän tukea kuin kokonaisvaltaiseen remonttiin.
Lue lisää
Seinajoki keskusta
Hinku-teko-palkinto Seinäjoen kaupungin Tarkenoo iliman palttoota ja rasoja -hankkeelle 20.3.2023
Suomen ympäristökeskuksen Hinku-tiimi on päättänyt myöntää Hinku-teko-tunnustuksen Seinäjoen kaupungin Tarkenoo iliman palttoota ja rasoja -hankkeelle tuloksellisesta ja esimerkillisestä toiminnasta kaupungin omistamien kiinteistöjen energiankulutuksen pienentämiseksi.
Lue lisää
Kuntien talousjohtaminen_kuvituskuva
Tiedolla johtaminen hyötykäyttöön Fisu-kunnissa 16.3.2023
Fisu-verkoston (Finnish Sustainable Communities) kunnat jatkavat ilmasto- ja talousjohtamisen integrointityötä pureutumalla kuntien tiedolla johtamisen niihin tekijöihin, jotka vaikuttavat ilmastotyön tuloksellisuuteen ja kustannuksiin. Näitä ovat tiedon kerääminen, käytettävät tietojärjestelmät ja tiedon hyödyntäminen. 
Lue lisää
Kalasatama
Kuntien kasvihuonekaasupäästöjen skenaariotyökalulla voi nyt arvioida myös ilmastotoimien talous- ja terveysvaikutuksia 16.2.2023
Suomen ympäristökeskuksen (Syke) kehittämällä kuntien ilmastotoimien vaikutusarviointityökalulla voi nyt arvioida paitsi suunniteltujen ilmastotoimien päästövaikutuksia, myös toimenpiteiden talous- ja terveysvaikutuksia. Kunnat ja maakunnat voivat hyödyntää työkalua ilmasto-ohjelmien toimenpiteiden etukäteisarvioinnissa.
Lue lisää
Lisää uutisia
Julkaistu 26.4.2019 klo 12.20, päivitetty 25.3.2020 klo 13.30
  • Tulosta sivu